Kig forbi i DKS-teltet på Himmelske dage.

Du finder teltet på markedspladsen ved Roskilde Domkirke og det er koster ikke noget at komme ind eller deltage i nogle af DKS’ arrangementer.
I teltet er der mulighed for at få en livgivende pause, en snak og høre mere om Dansk Kristelig Sygeplejeforening og alt det vi laver.
At kunne gribe fremtiden fordrer, at vi også kan være tilstede i nuet og både gribe og begribe det alene og sammen med vores medmennesker. Derfor vil vi gerne tilbyde en livgivende pause til alle, der har lyst til at kigge forbi og et par ‘pop up’ samtale caféer i teltet med fokus på at gribe nuet og fremtiden.
Vi serverer kaffe og himmelsk te som er produceret i samarbejde med Carstensens te -handel, og der vil være forskellige konkurrencer i løbet af dagene.
Konkurrencer
Nye medlemmer der bliver indmeldt på Himmelske dage – både i teltet og via hjemmesiden – har chancen for at vinde en bog fra eksistensen og en pose te – Derudover får alle nye medlemmer en særlig velkomstpakke med gratis postkort og andre overraskelser. Vinderen trækkes d.1.6.
Alle interesserede i alle aldre kan gætte med på hvor mange badges, der er i glasset. Der trækkes en vinder hver dag og præmien er en pose te og lidt andet godt – Der kan vælges imellem en voksen og børne gevinst. Trækkes hver aften kl. 19.00 (kl. 16.00 lørdag)
Grib nuet  – Hvad er vigtigt for dig ift. at være tilstede i nuet?
– hvad er fx. en livgivende pause for dig?
Del dine tanker og vær med i konkurrencen om en spændende bog fra Eksistensen,
og te fra Carstensens Te-handel.
Konkurrencen foregår i Dansk kristelig Sygeplejeforenings telt påMulighedernes Marked på Himmelske dage eller på vores facebookside. Vinderen trækkes d.1.6.

Program:
Torsdag:
kl. 16.30-17.30:Samtalecafé med hospicesygeplejerske Helene Sejergaard.
Ordenes magt – om hvordan ordene kan skabe både nuet og fremtiden”
Oplægget vil være praksisnært og have den nære relation til patienter, pårørende og kolleger som omdrejningspunkt.
HENT FLYER HER
Fredag:
Kl.14.00-15.00: Oplæg på Fællesscenen på Mulighederns Marked i Konventgården ved udviklingssygeplejerske Annette Langdahl
Åndelig omsorg, når livet gør ondt. Oplæg og dialog om hjælpekunst og modet til at møde medmennesket, der er ramt på eksistensen.
HENT FLYER HER
Kl. 16.00-17.00: Samtalecafé med udviklingssygeplejerske i palliation Charlotte Fabricius
Begribelighed.
Samtale og oplæg om mødet mellem mennesker, hvor nuet bør gribes – men ikke altid begribes.
HENT FLYER HER

HENT ALLE FLYERS HER

HENT SAMLET PROGRAM  – KORT OVERSIGT 

Vi glæder os til at byde mange velkommen i teltet.

Læs mere om Himmelske dage her