Bliv sponsor

Som sponsor går din støtte blandt andet til arbejdet for mere værdighed i sundhedssektoren for både patienter, pårørende og sundhedspersonale.
Det giver mulighed for mere 
langsigtede strategier og er med til at gøre det hele muligt.

Læs mere om indsatsområderne her 

Som  sponsor er der mulighed for at blive omtalt her på hjemmesiden, samt i forbindelse med forskelle arrangementer og på de sociale medier. Dette aftales i forbindelse med indgåelse af sponsoraftalen.

Ønsker du at være sponsor?
Læs mere i materialet her:

Bliv sponsor A4 flyer

Bliv sponsor for Forum for Værdig Pleje og Omsorg – info-materiale

Eller ring til udviklingskonsulent Annette Langdahl på mobil: 40445768 eller send en mail til kontakt@dks-forum.dk

  – er sponsor for Forum for Værdig Pleje og Omsorg

nova mentiz møder mennesker, der er ramt på livet og eksistentielt udfordret og har som motto ’ Mod til at leve’.
Ved at blive virksomhedssponsor for Forum for Værdig Pleje og Omsorg, tages et medansvar for at bedre vilkårene for mennesker.

nova mentiz betyder “mod til at leve”. Mod til at bede om hjælp, til at åbne sig, lære sig selv bedre at kende, tage imod, bearbejde og arbejde med sig selv og med det svære, som opstår i et livsforløb.

Gennem psykoterapi hos nova mentiz får du råd, støtte og redskaber, som hjælper dig videre i livet. Her tales åbent – også om det, der gør ondt. Her udvises varme, forståelse og empati.

At der i logoet indgår en skildpadde, er ikke tilfældigt. For skildpaddens skjold giver den beskyttelse og mulighed for at trække sig tilbage. Skjoldet er dens beskyttelse, men også dens risiko for at isolere sig. Den hastighed, hvormed en skildpadde bevæger sig, fortæller, at udvikling tager tid, og man må være sårbar for at komme fremad.

Skildpadden kan også betragtes som en metafor for den måde, vi arbejder på.

Læs mere om hvad nova mentiz tilbyder her 

Støt Forum for Værdig Pleje og Omsorg, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Forum for Værdig Pleje og Omsorg, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.
Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Forum for Værdig Pleje og Omsorg nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

NYHED! 30 % ekstra i sponsorstøtte det kommende år

Vi tror på, at foreningsliv og fællesskaber giver energi til Danmarks lokal-samfund. Og vi ved, at mange foreninger og klubber har været udfordrede
af nedlukninger. Men vi går heldigvis mod lysere tider – og sammen medvores forhandlere giver vi 30 % ekstra i sponsorstøtte det kommende år, så din forening lidt hurtigere kan komme tilbage for fuld styrke.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte  Nicolaj Stenkjær på 23646098 eller nstenkjaer@hotmail.com.