Annette Langdahl

Annette Langdahl

Udviklingskonsulent

Jeg er uddannet sygeplejerske fra Sankt Lukasstiftelsen og har derudover forskellige efteruddannelser, bl.a. en supervisionsuddannelse og en master i værdier og etik i organisationer.

Jeg arbejdet på forskellige medicinske afdelinger, i hjemmeplejen og som underviser i efter- og videreuddannelsesafdelingen på Social og sundhedsskolen i Aarhus samt senest på UC SYD på sygeplejerskeuddannelsen.

Samtidig med nogle af disse ansættelser har jeg i en længere periode været deltidsansat i DKS

Derudover har jeg stor erfaring med diakonalt arbejde, både som frivillig og som konsulent i Samvirkende Menighedsplejer (SMP)

Jeg brænder for mange dele af DKS arbejdet blandt andet hvordan plejepersonalet kan blive styrket til at klare en presset hverdag og passe på sig selv og hinanden samt åndelig omsorg, hvor jeg med i et forskningsprojekt omkring åndelig omsorg ved Syddansk Universitet (SDU) samt i en lille forskergruppe.

Jeg er gift med Poul Martin, der er præst i Hoptrup og sammen har vi 3 børn; Cecilie, Caroline og Jonas.
Kontakt:
Mobil: 40445768  – Mail: kontakt@dks-forum.dk

Kamilla Maria Jakobsen

Kamilla Maria Jakobsen

Kommunikationsmedarbejder

Jeg er 31 år og uddannet professionsbachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation fra Diakonissestiftelsen i 2014.

Jeg er gift med David og vi bor på Fyn, hvor vi også er tilknyttet Fyns Valgmenighed, der er en del af Dansk Oase. Ved siden af mit job i DKS, er ulønnet kirke-iværksætter i Fyns Valgmenighed, diakon-elev og blogger på www.påherrensmark.dk

Jeg brænder for formidlingen af det kristne menneskesyn og det glæder mig at være med til at sætte Projekt Omsorg med Holdning i søen over de næste par år.

 

 Jørgen Stendahl Andersen

Jørgen Stendahl Andersen

Regnskabsmedarbejder

Jørgen er 64 år, har været med til at opbygge børne og ungdomsorganisationen i Apostolsk Kirke fra sidst i 70’erne, først som frivillig og senere som forretningsfører i 1995 indtil 2003.  Siden har Jørgen arbejdet som bogholder på Apostolsk Kirkes landskontor i Kolding. Inden Jørgen blev ansat i Apostolsk Kirke var han værkstedschef i 20 år på et Audi autoværksted. Jørgen er gift med Grethe og  har 2 voksne døtre.

Kontakt: 
Mobil: 51806930  – Mail:  ja@kornager48.dk

Frivillige medarbejdere

I DKS har vi mange frivillige som er med til at inpirere, løse konkrete opgaver og give praktisk hjælp. Her på siden vil du møde nogle af de forskellellige medarbejdere og måske også overveje om du har lyst til at blive en del af vores frivilligmedarbejder-team. 

  Gerda Wad Saïki

  Gerda Wad Saïki

  Kasserer

  Nicolaj Stenkjær

  Nicolaj Stenkjær

  Fundraiser

  Jeg er uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag og har siden 2006 arbejdet med vedvarende energi. Som en del af mit arbejde har jeg beskæftiget mig med fundraising og i 2019
  tog jeg uddannelsen til Fundraising Manager ved International Business College i Kolding. Ved siden af mit kontorarbejde har jeg gennem mange år haft pleje- og omsorgsarbejde og i 2019 startede jeg på uddannelsen til social- og sundhedsassistent, som jeg forventer at have færdiggjort i 2022. Min hustru og jeg bor i Thisted med vores to døtre.

  Helene Sejergaard

  Helene Sejergaard

  Leder for styregruppen for DKS- København samt tovholder på 'Kaffe med Kari'

  Helene arbejder som hospicesygeplejerske på Diakonissestiftelsens Hospice og underviser i åndelig omsorg. 

  Johanne Marie Løvschal

  Johanne Marie Løvschal

  Formand for DKS-Aarhus og værtindeansvarlig på landsmødet

  Johanne Marie er pensioneret sygeplejerske og har arbejdet i hjemmeplejen i mange år. Aktiv i folkekirken..