Livgivende pauser” handler om at tage hånd om sig selv i en fortravlet hverdag 

“Livgivende pauser” handler om at tage hånd om sig selv i en fortravlet hverdag og er en mulighed for at komme ned i tempo

“Livgivende pauser” handler om at tage hånd om sig selv i en fortravlet hverdag og er en mulighed for at komme ned i tempo og tage sig selv så alvorligt, at man tager sig tid til at mærke efter og opdage, hvordan man har det.”

Livgivende pauser udbydes som aften og fyraftensarrangementer og forankres lokalt i menigheder, sygehuse og kommuner.

Aktuelt afprøves konceptet i Kolding i samarbejde med Simon Peters og i Herning i samarbejde med coach Helle Gottenborg og sygeplejerske og og psykoterapeut Solveig Rosenkvist. 

Initiativet forventes udbredt til andre dele af landet afhængig af lokale muligheder og initiativtagere.

Ønsker du at starte ‘Livgivende pauser’? Så kontakt udviklingskonsulent Annette Langdahl, kontakt@dks-forum.dk 

Kolding – kommende arrangementer 

EFTERÅRETS TEMA: NÅR DET STORE KOMMER I DET STILLE

Tir. d. 3./9 kl. 19.30-21.30: Meditativ refleksionsstund med Social- og sundhedsassistent og Mindfulnessinstruktør Lene Vinkel og Sygeplejerske, supervisor og udviklingskonsulent Annette C. Langdahl. Tilmelding er ikke nødvendig. 

Tir 1./10 kl. 19.30-21.30: Når Martha løber stærkere end Martha har godt af.  Oplæg ved præst og forfatter Lotte Lyngby. Tilmeld dig her.

Man. 18./11. kl. 19.30-21.30: Meditativ refleksionsstund med Social- og sundhedsassistent og Mindfulnessinstruktør Lene Vinkel og Sygeplejerske, supervisor og udviklingskonsulent Annette C. Langdahl. Tilmelding ikke nødvendig. 

Se programmet for efteråret her. 


ÅNDEDRÆT OG KROP I HVERDAGEN (et forløb over 5 gange) 

Et forløb med åndedrætstræner Rebekka Bondegaard. Forløbe er til dig, der gerne vil skabe mere overskud til dig selv i en travl hverdag. Læs mere om forløbet her.

 

Herning – kommende arrangementer

Datoer: D.22.April kl. 19.00-21.20  ‘Når skam fylder i hverdagen’ oplæg med psykolog og forfatter Krista Korsholm Bojesen 

Se programmet her

Tilmeld dig her

 

LIVGIVENDE PAUSE MED HELLE GOTTENBORG

Sygeplejerske og coach med speciale i stress Helle Gottenborg inviterer til livgivende pauser. “Savner du overskud og nærvær, i din hverdag, eller ved du bare, at stilheden er livgivende for dig?
Jeg inviterer dig hermed til en livgivende pause, hvor vi har fokus på meditation og fordybelse.”

Kontakt Helle Gottenborg for yderligere info: Helle Gottenborg: kontakt@hellegottenborg.dk – 26 16 4146

RO TIL AT  GRO  – SAMTALE OG FORDYBELSE

Ved sygeplejerske og psykoterapeut Solveig Rosenkvist

Læs mere  her 

 

 

I ‘livgivende pauser’ er en lille refleksions stund, hvor udgangspunktet er din egen refleksion og oplevelse af, hvad der skal til for, at du bedre kan tage hånd om dig selv både privat og i arbejdslivet. Fokus er på, at sårbarhed ikke er en fejl og en svaghed, men en styrke – og selve kernen i dét at være et helt menneske.  I sårbarheden ligger opmærksomheden på sig selv og andre, og det er selve kilden til at kunne navigere i livet og passe på os selv. Der lægges vægt på, at du finder frem til dine egne pausestationer og muligheder i hverdagen.