Bliv sponsor for en af deltagerne i ’Gå for DKS’ – team 22!

Hvad går det egentlig ud på?

Tæl skridt er et af Dansk Firmaidræts initiativ til at ”Tælle skridt sammen med hele Danmark” og handler om at styrke fællesskabet, få gået nogle ture ved at gå gennemsnitlig 10.000 skridt om dagen.

Det er muligt at omregne anden sport, cykling og endda hård rengøring til skridt inde på gruppens ’tæl skridt’ side, hvor skridtene registreres dagligt af den enkelte deltager.

Det koster 80 kr. pr. person at deltage.

Hvordan gør vi i DKS?

Vi går hver for sig forskellige steder i landet. Nogle i teamet har også mulighed for at gå sammen eller aftale at man går på samme tidspunkt – måske holder man et telefonmøde undervejs.
Men de fleste gange går man, når det passer bedst ind i dagens program.

’Gå for DKS’ – team 22

-består indtil nu af de fleste bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere og også andre deltagere. Skridtene registres efterfølgende på den fælles tæl skridt platform.
Gennemfører holdet deltager det i konkurrencen om en større pengepræmie.

I DKS-teamet bliver der i løbet af de 14 dage givet præmier til den der har gået længst efter den første uge og efter to uger; den der har opmuntret de andre mest; været flest forskellige steder i løbet af de 14 dage og hvad vi ellers kan finde på. Her kan man som deltager blandt andet vinde Bente Klarlunds gå-bog til te fra Carstensens te- handel.

Hvordan går det indtil nu?

Det var en fest sidste år!

DKS var med sidste år med stor succes og undervejs blev der delt mange gå billeder fra dagens tur og kommentarer i Facebook gruppen ’Tæl skridt og gå for DKS’ og inde på gruppens interne ’tæl skridt ’side.
Denne gang med endnu mere mulighed for oplevelsen af virkelig at gå for DKS og være med til også at samle penge ind til arbejdet ved at deltage og tælle hvert skridt.

Vil du motivere skridtene i DKS-teamet og samtidig hjælpe DKS med de næste vigtige skridt?

Som sponsor kan du ’gå med’ en deltager i de 14 dage kampagnen varer.
Det er også muligt at støtte hele teamet – fx ved at give en præmie undervejs – eller sponsorere en gave.

Du vælger frit om du vil give et engangsbeløb for deltagelsen, et beløb relateret til antal skridt – fx et beløb for hver dag man kommer over 10.500 skridt eller hvad man tænker kan give mening.

Du kan også se eksempel Sponsoraftale her

Sponsoratet går efterfølgende ubeskåret til DKS’ arbejde.

 

Vil du melde dig som sponsor?

Skriv til en af de to holdledere:
Miriam Mortensen: miriam@kobb.dk
Annette Langdahl: Kontakt@dks-forum.dk

Læs mere om kampagnen som DKS har koblet sig på her:

https://www.taelskridt.dk/