DKS brænder for at udbrede viden om vigtigheden af åndelig og eksistentiel omsorg, når vi bliver ramt på livet og er pressede på andre måder i sundhedssektoren- uanset om vi er patienter, pårørende eller sundhedspersonale.
Vi ikke kan holde ud at tænke på, at ca. halvdelen af de patienter, der er indlagt, ligger og kæmper med eksistentielle spørgsmål som ”Hvorfor skulle det her ske for mig?  ”Hvad sker der, hvis jeg ikke bliver rask?”  og at personalet ofte ikke adresserer lige netop disse udfordringer, både pga. manglende tid og travlhed men også pga. personlige barrierer eller fordi de ikke føler sig kompetente til det.
Fordi vi tror på, at alle mennesker skal mødes i værdighed og som hele mennesker for at kunne hele,  arbejder vi med udbredelsen af viden om og uddannelse til åndelig og eksistentiel omsorg og også med omsorg for omsorgsyderen – fordi det mentalt kan være belastende at  arbejde i et presset sundhedsvæsen, hvor der ikke altid er tid til at yde den omsorg som situationen kræver.

Som sponsor går din støtte til arbejdet for mere værdighed i sundhedssektoren for både patienter, pårørende og sundhedspersonalet.

Læs mere om at være sponsor for DKS her

Kontakt udviklingskonsulent Annette Langdahl for yderligere info på 40445768