Sundhedspersonalet gør en kæmpe indsats – Hjælp os med at passe på dem.
Coronakrisen har overalt i verden sat fokus på sundhedspersonalets vigtige indsats og ansvar. Det er ikke noget nyt at sundhedspersonalet er pressede og stress generelt er et stigende problem i omsorgsfagene. Derfor arbejder vi hele tiden med at passe på omsorgspersonale.  Vi kalder det ‘omsorg for omsorgsyderen’ og har i den akutte situation bla. oprettet en hotline, hvor sundhedspersonale har kunnet få en personlig samtale.
Vi har løbende tilbud om livgivende pauser, stressforebyggende tiltag og undervisning i at passe på sig selv, så man kan passe på andre. Fokus er på åndelig og eksistentiel omsorg til både personale og patienter. 

Læs mere om DKS her

Vi står i en akut situation
Lige nu er vi så selv kommet i en akut situation, hvor vi mangler 24 nye gavegivere og 1 nyt betalende medlem inden 1. september, for at kunne ansøge om godkendelse til almennyttig forening.

Godkendelsen er afgørende for det økonomiske grundlag i DKS, så vi fortsat kan få momskompensation, søge kulturstyrelsens tipsmidler og at vores medlemmer kan få skattefradrag for gaver.

 

Sådan kan du støtte:

#støtsundhedspersonalet