I DKS er vi tilbage efter ferie og har som noget af det første arbejdet med at få færdiggjort en forbedret udgave af ’Bevar mig vel’ forløbet.

’ Bevar mig vel’ forløbet er et stressforebyggende onlineforløb til dig der arbejder i sundhedssektoren og andre interesserede

Tilbage igen efter en lang ferie ?
Måske er det især her efter ferien, hvor vi hver især har haft tid til at få mærket ordentligt efter, hvordan vi egentlig har det, at vi giver det at blive bevaret i en hektisk hverdag en ekstra tanke. Det kan måske endda være svært bare at tænke på at skulle tilbage efter en lang ferie, og det er vi ikke alene om. Vi bombarderes nemlig tankevækkende meget her i august med gode råd til, hvordan vi kommer godt tilbage til arbejdslivet uden at få stress. Nogle taler ligefrem om en ’efter ferie depression’. Men bare rolig, får vi at vide; der skal lige gå en uges tid, så er vi ”oppe i gear” igen og har måske endda svært ved at genkalde, hvad det var der gjorde, at det var så svært at give slip på feriefølelsen.

Hvordan kan vi bevare noget af ’feriefølelsen’ i hverdagen i stedet for at give slip på den, og dermed også noget af det vi allermest længes efter i hverdagen og som gør at vi faktisk kan mærke os selv?

Hvordan bevarer vi os selv?
Det er der mange mulige svar på, men ofte handler det om  at mærke sig selv, se på ’ledige øjeblikke’ og hvordan man, kan skrue ned for støjniveauet og dermed tage sommerens feriefølelse med videre ind i  hverdagen.

Det er også noget af det der er mulighed for at arbejde med på ‘Bevar mig vel’ forløbet.

‘Bevar mig vel’ forløbet sætter fokus på

  • hvordan du bedst kan blive ’bevaret vel’ som et helt menneske – både privat og i dit arbejdsliv.
  • hvad du virkelig længes efter og det der betyder noget for dig i hverdagen
  • hvad der støjer og forstyrrer og hvordan du kan skrue ned for støjniveauet i hverdagen
  • hvordan dine livgivende pauser ser ud

Læs mere om ‘Bevar mig vel’ forløbet