Sundhedspersonalet gør en kæmpe indsats – Hjælp os med at passe på dem.
Coronakrisen har overalt i verden sat fokus på sundhedspersonalets vigtige indsats og ansvar. Det er ikke noget nyt at sundhedspersonalet er pressede og stress generelt er et stigende problem i omsorgsfagene. Derfor arbejder vi hele tiden med at passe på omsorgspersonale.  Vi kalder det ‘omsorg for omsorgsyderen’ og har i den akutte situation bla. oprettet en hotline, hvor sundhedspersonale har kunnet få en personlig samtale.
Vi har løbende tilbud om livgivende pauser, stressforebyggende tiltag og undervisning i at passe på sig selv, så man kan passe på andre. Fokus er på åndelig og eksistentiel omsorg til både personale og patienter. 

Læs mere om DKS her

Vi står i en akut situation
Lige nu er vi så selv kommet i en akut situation, hvor vi mangler 50 nye gavegivere og 30 nye betalende medlemmer inden september, for at kunne ansøge om godkendelse til almennyttig forening.

Godkendelsen er afgørende for det økonomiske grundlag i DKS, så vi fortsat kan få momskompensation, søge kulturstyrelsens tipsmidler og at vores medlemmer kan få skattefradrag for gaver.

 

Sådan kan du støtte:

#støtsundhedspersonalet