Vi vil gerne invitere dig til at være med i gruppen af sundhedspersonale, der mødes og fordyber sig i temaer omkring fag og tro ca. en gang om måneden. Gruppen mødes privat og det koster ikke noget at deltage. Hent programmet for 2019/2020

PGA. den særlige situation med COVID-19, mødes Aarhus gruppen til et virtuelt møde på ZOOM, istedet for det planlagte arrangement om vælfærdsteknologi d.13.5.

Nærmere oplysninger og tilmelding:
Johanne Marie Løvshal.
Tlf. 86 98 51 40 / 40 56 18 27.
Kom og vær med til at inspirere og få inspiration til en omskiftelig hverdag i
sundhedsvæsenet

Arrangement d.13.5 AFLYST

Hent program her

Ny dato kommer til efteråret.

Hvad gør teknologien ved os?

 – Oplæg om teknologiens rolle i et accelereret sundhedsvæsen ved antropolog og sygeplejerske Inge Langdahl

 Vi er som sundhedsprofesionelle er omgivet af teknologi. Patientjournalen er elektronisk,vi har mange hjælpemidler, der gør hverdagen lettere for os, og sundhedsvæsenet kan tilbyde behandling med kortere ventelister – på grund af teknologi.  Men teknologi har også – eller kan få – negative konsekvenser for et fag som sygepleje. Der sættes i oplægget  fokus på hvordan sundhedsprofesionelle må navigere i de mange teknologiske løsninger. Vi vil også reflektere over, om teknologi altid fører det med sig, som det lover:

Fører teknologi os nogle gange os væk fra grundlæggende værdier i sygeplejen?

Hvad stiller vi op, hvis vi synes, at teknologi ikke kun er en medspiller i sygeplejen, men også nogle gange er en modspiller?