Mit navn er Kamilla Maria Jakobsen.kamilla jakobsen

 

Jeg er 29 år og uddannet professionsbachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation fra Diakonissestiftelsen i 2014.

 

Jeg er gift med David og vi bor på Fyn, hvor vi også er tilknyttet Fyns Valgmenighed, der er en del af Dansk Oase. Ved siden af mit job i DKS, er jeg selvstændig blogger på www.påherrensmark.dk og ansat i Kirke på vej i Roskilde Stift.

 

Jeg brænder for formidlingen af det kristne menneskesyn og det glæder mig at være med til at sætte Projekt Omsorg med Holdning i søen over de næste par år.

Aktuelt

2 IMG 3865

Åndelig omsorg

Hvordan indgår jeg i en dialog med patienten om hans eksistentielle behov? Hvad siger jeg, hvis patienten udtrykker, at hun er bange for at dø?

4 IMG 3901

Stress og sygepleje

Kan stress undgås i en presset hverdag? Hvordan forholder jeg mig til urimelige krav? Hvad kan jeg gøre for at opleve et arbejdsmiljø præget af overskud?

omsorgspris

Omsorgspris

DKS kalder sig ”et forum for værdig pleje”. For at fremme en værdig pleje har vi siden 2015 hvert år kåret en vinder af DKS’ Omsorgspris. Prisen går til en sygeplejerske...

litteratur

Litteratur

Her vil du finde anmeldelser af bøger, der har relation til omsorg, etik, eksistens, tro og værdig pleje. Husk, du vil også finde litteratur, der har med åndelig omsorg at gøre...

Seneste artikler

DKS nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra vores forening.

DKS medlemskab

Ønsker du at være medlem af vores forening.